Utilizator: Parolă: Ține minte
ಠ_ಠ 998
Postează
u
i
B
Confidențial

Ce mai pot spune despre un asemenea film? A fost destul de interesant.

Nu ma asteptam ca lucrurile sa evolueze astfel si sa se ajunga la o astfel de poveste cand am inceput sa il vizionez. Cat despre final....

Si eu mor de curiozitate sa aflu ce i-a spus batranul si de ce zambea cand s-a urcat in lift. De asemenea, vreau sa stiu daca mastile de deasupra liftului au vreo legatura cu locul in care s-au dus, iad, respectiv rai.

Oricum, chiar daca lasa multe semne de intrebare, idee e geniala, sa fii capabil sa iti hotarasti soarta. Dar, dupa cum spunea si acel tanar, niciodata nu vei fi pe picior de egalitate cu altcineva.

Multumesc tuturor celor care au lucrat la acest anime. Ati facut o treaba grozava.

Mikage

2013-07-08 16:48:49

scz pt 2x:D Dar cred ca barbatul mai invarsta s-a dus in iad dupa acel zambet din lift:X

EmyTzu

2013-07-05 16:09:45

Interesant filmu, dar sunt curios de ceva ce nu a fost mentionat. Cine s-a dus in iad si cine in rai? Oricum multumesc pentru traducere:D

EmyTzu

2013-07-05 16:08:42

Un film bestial...merita toti banii. Sunt tare curios ce ii spune batranul tipului cu par alb la final...cred ca are legatura cu motivul pentru care zambeste la final. Judecand dupa capetele de deasura lifturilor si reactia tanarului, batranul i-a cedat locul sau din rai... Oricum, filmul e de nota 20...actiune bine concentrata, idee originala si aspectul e de milioane. Chiar as mai vrea cateva filme asa bine structurate :)

ExTaSy

2013-06-29 23:44:00

Nu-i de mirare că a luat acel premiu. E foarte bun. Ideea e originală. Totuși, finalul ăsta mă lasă foarte confuz... E un final deschis, deci fiecare poate interpreta cum s-a terminat. Eu tind să cred că au ajuns amândoi în rai, pentru că tânărul, deși a fost rău, și-a regretat faptele. Iar moșu'... Moșu' ăla e dubios -_- De ce naiba zâmbește când se urcă-n lift? De-abia aștept să văd și părerile voastre.

cosmo

2013-06-28 09:01:17