|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Votare
Votare 3 months ago #1240
|
În acest topic se pot vota AMV-urile participante la Concursul Forum's War!
AMV-urile vor fi punctate cu note cuprise între 1-10 după următoarele criterii: -Calitate Video/Audio - se înțelege de la sine -Originalitate - de la unic, la banal, unde îl clasezi? -Sincronizare - între perfecțiune și întârzieri mai mari decât durata melodiei, unde se âncadrează? -Sincronizare verbală - flawless! / zicea ceva, dar nu l-am auzit de beat -Efecte - ca stelele pentru cer noaptea, sau ca soarele pentru zăpadă? -Re-vizualizare - mă uit a suta oară, fără să clipesc! / îmi asum riscuri urmărindu-l a doua oară Criteriile cu albastru sunt opționale. Dacă melodia nu conține versuri, atunci nu votați sincronizarea verbală, iar dacă AMVul nu conține efecte, nu punctați nici acest criteriu. Nu pot vota decât membrii cu peste 20 de posturi pe forum! De asemenea, este de preferat să lăsați și un mic argument la fiecare AMV, cu ce v-a impresionat sau displăcut. - AMV-urile pot fi notate de către fiecare membru al forumului şi un juriu alcătuit din câte un reprezentant din fiecare comunitate, fiecare parte reprezentând 50% din scorul final. Aveți timp să votați până pe 5 Martie și ar fi de preferat să notați câte un AMV pe zi într-un document word, iar când terminați, îl postați pe topic! Dacă nu, nu faceți post pentru fiecare AMV, ci dați EDIT la mesajul dumneavoastră! - Cei care doresc să voteze sunt rugaţi să ţină cont de criteriile mai sus menţionate! Acestea fiind spuse, AMV-urile sunt următoarele: Din partea Anime-Club 1. Untitled AMV 2. This is my December AMV 3. The beauty of anime 4. Forum's War Entry Din partea Anime-Empire 5. Eat my feathers 6. It Pushes him whispering 7. This dark day Din partea AnimeZUP 8. Full Metal Panic AMV 9. DURARARA 10. Sasuke vs Deidara 11. Stolen Hearts 12. Code Geass amv oameni mei 13. I like them penguins 14. HOT MESS Din partea Royal Goo 15. World of Naruto 16. Naruto - Get Up 17. Uchiha Brothers - Cursed Fate 18. S O C I E T Y - R E J E C T 19. † The Doom of Alpha Stigma † Din partea Anonim TV 20. Bleed it out 21. Only this moment 22. Silence 23. Freestyler 24. Bakemonogatari Din partea Shinobi-Fansub 25. Sasuke Unstoppable 26. Fairy Tail vs Grimoire Heart 27. Welcome to hell 28. Mystery of Sasuke's hatred 29. Naruto vs Pain Din partea Anime-Mania 30. I look at you 31. Kagami Din partea Manga-Kids 32. 10th Annivesary Din partea Anime-Prime 33. Visual FX Fantasy 34. Warcrafted >Altele: |
|
|
Last Edit: 3 months ago by Cosmo.
The following user(s) said Thank You: ursulet
|
Re: Votare 3 months ago #1245
|
Voi începe eu să votez
Din partea Anime-Club 1. Untitled AMV -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 8 +au fost momente în care sincronizarea nu a fost tocmai bună -Sincronizare verbală - 5 +ai folosit multe secvențe în care personajele vorbesc, dar nu se sincronizează cu melodia... asta îi dă un minus -Efecte - 8 +uneori efectele nu se potriveau cu melodia -Re-vizualizare - 7 +nu are nimic deosebit, care să mă facă să-l revizionez de mai multe ori, însă nici nu este groaznic, astfel încât să mă facă să nu-l mai vizionez deloc 2. This is my December AMV -Calitate Video/Audio - 7 + calitatea video cam lasă de dorit... -Originalitate - 6 + nimic deosebit... -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 5 +chiar dacă este un amv bunicel, calitatea mă face să nu vreau să-l revăd încă o dată... sorry 3. The beauty of anime -Calitate Video/Audio - 9 + melodia nu prea se potrivea pentru un amv... -Originalitate - 4 + nimic deosebit... -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - 4 + la sfârșit, personajele vorbesc, însă este o desincronizare totală... -Efecte - 4 + efectele lasă de dorit... mult -Re-vizualizare - 3 + nu l-aș revizualiza decât dacă m-ai plăti ^_^ mereu mă uitam să văd cât mai are până se termină... slab, dar poți face și ceva mai bun >_< Baftă! 4. Forum's War Entry -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - 7 + personajele vorbesc, însă este o desincronizare totală... -Efecte - 7 + încearcă mai multe tipuri de efecte -Re-vizualizare - 8 + am apreciat calitatea și, din lipsă de altă ocupație, aș putea revedea acest amv Din partea Anime-Empire 5. Eat my feathers -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 +LOL... -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 + le-aș arăta asta prietenilor când ne-am plictisi 6. It Pushes him whispering -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 6 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 5 + boooooring... 7. This dark day -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 7 Din partea AnimeZUP 8. Full Metal Panic AMV -Calitate Video/Audio - 6 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 5 -Re-vizualizare - 4 9. DURARARA -Calitate Video/Audio - 4 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 4 -Sincronizare verbală - 4 -Efecte - 5 -Re-vizualizare - 4 10. Sasuke vs Deidara -Calitate Video/Audio - 7 -Originalitate - 4 -Sincronizare - 4 -Sincronizare verbală - 4 -Efecte - 4 -Re-vizualizare - 4 11. Stolen Hearts -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 9 -foarte frumos! a fost ca o gură proaspătă de aer după toate amv-urile proaste de înainte; nu credeam că-mi va plăcea atât de mult un amv pe o melodie lentă! 12. Code Geass amv oameni mei -Calitate Video/Audio - 6 -Originalitate - 5 -Sincronizare - 5 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 4 -Re-vizualizare - 4 -ai stricat Code Geass, care e un anime extraordinar, cu prostia aia de melodie... 13. I like them penguins -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 7 14. HOT MESS -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 5 Din partea Royal Goo 15. World of Naruto -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 7 16. Naruto - Get Up -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 -data viitoare, fă-l mai lung xDD 17. Uchiha Brothers - Cursed Fate -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 18. S O C I E T Y - R E J E C T -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 19. † The Doom of Alpha Stigma † -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 Din partea Anonim TV 20. Bleed it out -Calitate Video/Audio - 7 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - 10 -Efecte - none -Re-vizualizare - 7 21. Only this moment -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - 7 -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 7 22. Silence -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 7 -muzica nu prea s-a potrivit... 23. Freestyler -Calitate Video/Audio - 6 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 6 24. Bakemonogatari -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 7 Din partea Shinobi-Fansub 25. Sasuke Unstoppable -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 9 -Re-vizualizare - 7 26. Fairy Tail vs Grimoire Heart -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 6 27. Welcome to hell -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 6 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 5 -Re-vizualizare - 7 28. Mystery of Sasuke's hatred -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 6 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - 4 -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 7 29. Naruto vs Pain -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 5 -Re-vizualizare - 5 Din partea Anime-Mania 30. I look at you -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 8 31. Kagami -Calitate Video/Audio - 5 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 5 Din partea Manga-Kids 32. 10th Annivesary -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - none -Efecte - none -Re-vizualizare - 7 -de-abia aștept să-ți văd următoarele amv-uri, dante-kun Din partea Anime-Prime 33. Visual FX Fantasy -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - none -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 - 34. Warcrafted -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - 10 -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 |
|
|
Last Edit: 2 months, 1 week ago by Cosmo.
|
Re: Votare 2 months, 4 weeks ago #1254
|
1. Untitled AMV
-Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 5 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală - 2 + asa de incurajare -Efecte - 5 -Re-vizualizare - 5 2. This is my December AMV -Calitate Video/Audio - 6 + calitatea audio este buna, insa cea video... -Originalitate - 4 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală -0 -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 3 + nu l-as revedea 3. The beauty of anime -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 3 -Sincronizare - 4 -Sincronizare verbală - 2 -Efecte - + nu inteleg de ce ai pus imaginile alea dupa fiecare scena. Puteai sa le scoti si barem asa era si mai scurt. -Re-vizualizare - 0 + mai rar amv-uri asa boring ca asta... 4. Forum's War Entry -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - 6 -Efecte - 5 -Re-vizualizare - 7 + in sfarsit un amv care incepe tare din prima secunda. Ce tot atata prezentare la inceputul amv-ului, pentru prezentare aveti titlul si description. 5. Eat my feathers -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 8 + interesant cel putin. -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - 0 -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 5 + desi e destul de amuzant, nu m-as mai uita la el decat maxim inca odata 6. It Pushes him whispering -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 5 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală - -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 3 + tot amv-ul dureaza 2:15 minute si pana la 0:25 doar a fost opening-ul ...really? 7. this dark day -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 8 + hohoho BUN. Mi-a placut amv-ul, bravo. 8. Full Metal Panic AMV -Calitate Video/Audio - 6 -Originalitate - 5 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală - 4 -Efecte - -Re-vizualizare - 4 + total mediocru 9. DURARARA -Calitate Video/Audio - 6 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - 7 + uneori nu e sincronizat asa bine -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 6 10. Sasuke vs Deidara -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 5 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - -Efecte - -Re-vizualizare - 4 + daca nu ma insel toate secventele din amv au fost dintr-un singur episod, puteai si tu sa folosesti RAW, sa nu mai apara subtitrare 11. Stolen Hearts -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - 4 -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 8 + desi nu imi place anime-ul, amv-ul a fost destul de bun 12. Code Geass amv oameni mei -Calitate Video/Audio - 7 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - 7 -Efecte - -Re-vizualizare - 3 + poor choice of song ... si din moment ce ai ales sa faci amv-ul cu Code Geass ai fi putut sa il faci EPIC 13. I like them penguins -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - 8 -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 8 + LOL nu ma asteptam sa fie un amv asa bun 14. HOT MESS -Calitate Video/Audio - 7 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - 10 -Efecte - -Re-vizualizare - 9 + crazy...2 amv-uri foarte bune, unu dupa altul. Pacat ca e prea scurt si nu prea are efecte 15. World of Naruto -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 6 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală - -Efecte - -Re-vizualizare - 3 16. Naruto - Get Up -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 6 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 4 17. Uchiha Brothers - Cursed Fate -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 5 + macar e mai bun decat ultimele doua... 18. S O C I E T Y - R E J E C T -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 9 -Sincronizare - 10 -Sincronizare verbală - -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 8 + g-g-good job 19. The Doom of Alpha Stigma -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 7 20. Bleed it out -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - 9 -Efecte - -Re-vizualizare - 5 + unele scene sunt repetitive si amv-ul in general a fost cam boring 21. Only this moment -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 7 + multe scene nu s-au sincronizat bine cu melodia -Sincronizare verbală - -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 4 22. Silence -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 5 + above average? 23. Freestyler -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 7 24. Bakemonogatari -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 5 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 3 + just some random scenes huh? 25. Sasuke Unstoppable -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 6 -Sincronizare - 6 -Sincronizare verbală - -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 3 + pe melodia aia puteai sa faci sincronizarea de 10... 26. Fairy Tail vs Grimoire Heart -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - -Efecte - 8 -Re-vizualizare - 7 27. Welcome to hell -Calitate Video/Audio - 8 -Originalitate - 6 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - -Efecte - 5 -Re-vizualizare - 4 28. Mystery of Sasuke's hatred -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - -Efecte - 7 -Re-vizualizare - 5 + sasuke amvs fara numar, fara numar ...sigh.. 29. Naruto vs Pain -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 4 30. I look at you -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 7 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 5 31. Kagami -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 8 -Sincronizare verbală - -Efecte - 6 -Re-vizualizare - 6 + in sfarsit ceva nou.. 32. 10th Annivesary -Calitate Video/Audio - 10 -Originalitate - 8 -Sincronizare - 7 -Sincronizare verbală - -Efecte - -Re-vizualizare - 5 + woah...dar m-ai spoilerit cu amv-ul asta nu gluma =) 33. Visual FX Fantasy -Calitate Video/Audio - 11 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 11 -Sincronizare verbală - -Efecte - 10 -Re-vizualizare - 10 + DA, STIU CA AM PUS 11 DAR MERITA!! 34. Warcrafted -Calitate Video/Audio - 9 -Originalitate - 10 -Sincronizare - 9 -Sincronizare verbală - -Efecte - 9 -Re-vizualizare - 7 |
|
|
Last Edit: 2 months, 3 weeks ago by OrAnGE.
|
Re: Votare 2 months, 2 weeks ago #1297
|
De la Anime-Club
1.Untitled AMV -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-7 Sincer să fiu nu știu despre ce a fost vorba, în primele secunde văd o secvență gay, apoi o succesiune de secvențe din care nu am înțeles nimic... -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-6 Ai folosit foarte multe secvențe în care personajele vorbeau iar piesa mergea fără nici o noimă... totuși ai folosit o piesă pe care nu aveai cum să o sincronizezi cu acele secvențe așa că nu ți-am scăzut foarte mult. -Efecte-7 Nu am văzut nimic deosebit... -Re-vizualizare-5 Îmi pare rău dar nu l-aș mai re-vizualiza nici să ma plătești, nu știu deloc ce se petrece acolo, nu știu dacă a fost vorba de prietenie, gay, plictiseală sau lipsă de inspirație... Sunt doar o succesiune de secvențe dintr-un anime pe care nu îl cunosc.(pe viitor încearcă să lași niște detalii sau măcar un nume mai inspirat. Oricum mult noroc în continuare) 2.This is my December AMV -Calitate Video/Audio-8 Calitatea video este cam proastă. -Originalitate-6 Nimic interesant, doar niște secvențe din Dragon Ball, Naruto și Bleach... -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-7 -Re-Vizualizare-6 Deși nu are nimic ce să îmi trezească interesul probabil că l-aș mai viziona o dată fără video doar ca să ascult piesa... 3.The beauty of anime -Calitate Video/Audio-9 -Originalitate-9 Îmi place ideea pe care ai încercat să o transmiți, dar e păcat că nu ai știut cum să te folosești de ea... -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-6 -Efecte-5 O să comentez despre asta la "Re-Vizualizare" -Re-vizualizare-4 Îmi pare rău dar a fost groaznic. După cum spuneam la "Originalitate" îmi place ideea dar nu s-a ridicat la așteptări, adică acel fundal e oribil cred că o să am coșmaruri la noapte cu el... Pe lângă asta video-ul e prea lung după 2 minute îmi venea să mă zgârii pe ochi. Cam asta am avut de spus... Mult noroc în continuare. 4.Forum's War Entry -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-7 -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-6 Ai folosit foarte multe secvențe unde personajele vorbesc și nu se sincronizează prea bine... -Efecte-7 Nu am văzut nimic deosebit. -Re-vizualizare-8 Nu am ce comenta este un AMV bun, calitatea video și audio sunt foarte bune, piesa aleasă e bună... Deci merită să-l mai văd odată. Oricum succes în continuare. Din partea Anime-Empire 5.Eat my feathers -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-10 -Sincronizare-10 -Sincronizare Verbală-8 Ți-ași fi dat și la asta 10 dar au fost secvențe în care sincronizarea o lua ușor pe arătură, ai fi putut să îl faci mai bine... -Efecte-10 -Re-vizualizare-10 Ce să mai zic...? Nu am râs așa bine de mult timp. O să-l revăd cu orice ocazie. BRAVO și multă baftă în continuare! 6.It Pushes him whispering -Calitate Video/Audio-7 -Originalitate-6 -Sincronizare-7 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-6 -Re-vizualizare-6 Nimic interesant care să mă facă să-l văd de mai multe ori, dar probabil că de plictiseală l-aș mai viziona odată... Succes în continuare! 7.This dark day -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-10 -Sincronizare-10 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-10 -Re-vizualizare-9 E un AMV foarte bun, nimic de comentat la adresa lui, doar un BRAVO și succes în continuare! Din partea AnimeZUP 8.Full Metal Panic AMV -Calitate Video/Audio-7 -Originalitate-6 -Sincronizare-6 -Sincronizare Verbală-6 -Efecte-5 -Re-vizualizare-4 Nici măcar piesa aia nu ma putut ține în priză până la final... După ce sa terminat mi-au trebuit 10 secunde să ies din transă. Îmi pare rău dar nu ți-a prea ieșit... noroc data viitoare! 9.DURARARA -Calitate Video/Audio-5 -Originalitate-8 -Sincronizare-6 -Sincronizare Verbală-6 -Efecte-4 -Re-vizualizare-4 No comment... 10.Sasuke vs Deidara -Calitate Video/Audio-6 -Originalitate-4 -Sincronizare-5 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-4 -Re-vizualizare-4 Groaznic! Măcar puteai folosi un Raw. 11.Stolen Hearts -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-10 -Re-vizualizare-6 E un AMV foarte bun din punct de vedere estetic... Însă ma plictisit la culme, așa că nu o să-l revăd prea curând. Oricum succes în continuare! Faci treabă bună. 12.Code Geass amv oameni mei -Calitate Video/Audio-8 -Originalitate-9 Da e original... Nu am mai văzut prostie așa mare... -Sincronizare-4 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-4 -Re-vizualizare-2 Cred că e cel mai prost AMV din câte am văzut... Frate nu ai avut idee mai buna? 13.I like them penguins -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-10 Când am văzut numele m-am temut că e alt AMV stupid, dar se pare că m-am înșelat. -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-9 Deși am văzut doar una trebuia să o notez... -Efecte-9 -Re-vizualizare-7 A fost frumos, de calitate, deloc plictisitor... Cu siguranță o să-l mai văd odată. Succes în continuare! 14.HOT MESS -Calitate Video/Audio-8 -Originalitate-9 -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-9 -Efecte-6 -Re-vizualizare-7 Nu a fost rău... Dar cam scurt după părerea mea. Din Partea RoyalGoo 15.World of Naruto -Calitate Video/Audio-9 -Originalitate-8 -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-7 -Re-vizualizare-7 E un AMV bun... Dar asta nu înseamnă că îl voi viziona foarte des... un motiv ar fi nu îmi place WoW și al doilea e că nici cu Naruto nu mă împac prea bine... Și apropo dacă faci un AMV pentru RoyalGoo, ce naiba caută sigla Shinobi pe AMV?(2:21) 16.Naruto - Get Up -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-9 -Re-vizualizare-6 A fost... interesant, nu e un AMV rău dar după părerea mea nu are ce căuta DubStep pe un AMV. 17.Uchiha Brothers - Cursed Fate -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-8 -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-9 -Re-vizualizare-7 Nu am nimic de comentat... În afară de faptul că mai sunt și alte animeuri pe lângă naruto... 18.S O C I E T Y - R E J E C T -Calitate Video/Audio-10 O.O -Originalitate-10 O.o -Sincronizare-10 o.O -Sincronizare Verbală-none -Efecte-10 O.O -Re-vizualizare-10 Cred că deja l-am văzut de cel puțin 10 ori, e pur și simplu genial și îmi place tot la el. Deci BRAVOOOO! 19.† The Doom of Alpha Stigma † -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 -Sincronizare-9 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-9 -Re-vizualizare-8 După cum am zis la "Naruto - Get Up" nu are ce căuta dubstep într-un AMV! Din partea Anonim TV 20.Bleed it out -Calitate Video/Audio-7 -Originalitate-8 -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-9 -Efecte-none -Re-vizualizare-7 A fost interesant și destul de bine făcut... dar nu cât să îl mai văd de 10 ori... Dar încă o dată cu siguranță. 21.Only this moment -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 -Sincronizare-7 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-9 -Re-vizualizare-6 Ce pot să zic despre el...? Nu prea multe că de pe la jumate l-am văzut pe bucăți din motiv că era să adorm de câteva ori. Cu alte cuvinte BORING! 22.Silence -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 A fost... ciudat o.o -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-8 Mult ai mai frecat culorile alea... și acuma mă dor ochii -_- -Re-vizualizare-7 O să-l mai văd odată după ce îmi trece durerea de cap... 23.Freestyler -Calitate Video/Audio-7 -Originalitate-9 -Sincronizare-7 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-6 -Re-vizualizare-6 24.Bakemonogatari -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-9 -Re-vizualizare-8 Nu are nimic special care să mă facă să mă prăpădesc de râs sau să fac ochi mari de ce minunăție și nu e nici o porcărie... A fost frumos, sigur o să-l mai văd o dată. Din partea Shinobi-Fansub 25.Sasuke Unstoppable -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-10 -Re-vizualizare-7 26.Fairy Tail vs Grimoire Heart -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-8 -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-9 -Re-vizualizare-8 27.Welcome to hell -Calitate Video/Audio-7 -Originalitate-6 -Sincronizare-5 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-6 -Re-vizualizare-5 28.Mystery of Sasuke's hatred -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-7 -Sincronizare-7 -Sincronizare Verbală-4 -Efecte-8 -Re-vizualizare-7 29.Naruto vs Pain -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-7 -Sincronizare-6 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-5 -Re-vizualizare-4 Din partea Anime-Mania 30.I look at you -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-9 -Sincronizare-8 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-8 -Re-vizualizare-9 31.Kagami -Calitate Video/Audio-6 -Originalitate-8 -Sincronizare-7 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-6 -Re-vizualizare-6 Din partea Manga-Kids 32.10th Annivesary -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-10 -Sincronizare-7 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-none -Re-vizualizare-6 Din partea Anime-Prime 33.Visual FX Fantasy -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-10 -Sincronizare-10 -Sincronizare Verbală-none -Efecte-10 -Re-vizualizare-10 În sfârșit ceva interesant... Deja nu mai puteam după atâtea AMV-uri proaste. 34.Warcrafted -Calitate Video/Audio-10 -Originalitate-10 -Sincronizare-10 -Sincronizare Verbală-10 -Efecte-10 -Re-vizualizare-10 o.O A fost GENIAL. Cred că o să revăd chestia asta până se strică playeru... |
|
|
Last Edit: 2 months, 1 week ago by Cosmo.
|
|
Time to create page: 0.92 seconds