Utilizator: Parolă: Ține minte

INTRODUCERE

DESPRE ROYAL GOO
Royal Goo Fansub a fost înființat în data de 19.08.2010 și și-a încheiat activitatea în 07.03.2018. Am fost un mic grup care se ocupa cu traducerea animațiilor japoneze în limba română (fansubbing). Royal Goo era însăși definiția activității noastre: o adunătură de oameni, cu un scop nobil, acela de a ne folosi o parte din timpul liber pentru a încerca să oferim traduceri de calitate.

 

Ce reprezintă acest grup pentru membrii săi? Cel mai probabil, un experiment. Un experiment în urma căruia am legat noi prietenii, am învățat să lucrăm într-o echipă, să ne purtăm responsabil și, cel mai important, am rămas cu sentimentul că am făcut ceva frumos, că nu am pierdut timpul, ci că l-am investit.
CE ESTE PROIECTUL LEGACY?

În iunie 2014, după numeroase modificări de imagine și design, în Royal Goo are loc o schimbare a strategiei de lucru. LEGACY reprezintă etapa maturizării fansubului. Prin acest proiect, am dorit să traducem filme, OVA și mini-serii care sunt considerate capodopere ale cinematografiei japoneze, ridicând standardele și încercând să oferim cea mai bună calitate. Proiectul a marcat deznodământul experimentului nostru. Mulțumim că ne-ați fost alături în tot acest timp!